Wij hebben een collectie handgemaakte houten meubelen waar u uw gehele huis mee kunt aankleden. Heeft u zelf ideen voor een meubel, of wilt u dat wij een creatieve blik werpen in uw huis, om daar een passend ontwerp voor te maken dan komen wij graag bij u langs.

Thomas Woods verlichtingsarmaturen bestaan uit tafel en vloerlampvoeten, wand en plafondarmaturen. Alle artikelen zijn handgemaakt en geven een warme sfeer in uw woning.

De lampenkappen zijn leverbaar in 12 prachtige kleuren en in verschillende afmetingen en vormen. Stel zo uw eigen unieke lamp samen.

Thomas Wood heeft meer prioriteiten dan alleen het maken van sfeervolle meubels, ook milieuvriendelijkheid staat voorop bij de meubels. Ze zijn gemaakt van gesprokkelde eikenhouten stronken uit de Nederlandse bossen of goed gekeurde eikenhouten planken. De stronken zijn volledig ontleed van hun schors en onregelmatigheden, vervolgens behandeld om ze jaren lang mooi te houden. Door het gebruik van dit natuurproduct vindt geen vervuiling plaats en zal elke stronk zijn unieke uiterlijk krijgen en nieuw leven voortzetten in uw interieur.


bg_image

Thomas van Lokven
Oprichter